Automotive lighting
Automotive lighting
Automotive lighting

På nye City Lade finner du noe til alle og enhver.

VI GJØR OSS KLAR FOR NYÅPNING!

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for City Lade

Font, Line

Nå med hele 71 butikker og 14 spisesteder.

Et nøye planlagt prosjekt for å omgjøre plan 1 på City Lade til å bli en levende puls for bydelen og Trondheim, står straks klart. Vårt mål er å bli større og mer relevant for våre kunder - og vi er på god vei.

Torsdag 21. oktober står er en helt ny hovedinngang og en lekker sørvendt uteservering med flere nye spisesteder klar til å tas i bruk. Det er få senter som kan skilte med en så god miks av shopping, storhandel og spisesteder.

Ny, spennende restaurantrekke

På plan 1 har vi fått på plass tre nye, spennende spisesteder. Her kan du virkelig få smaken av spansk tapasretter i særklasse hos San Sebastian, ta med familien på tradisjonsrike Egon eller test ut det nye konseptet til restauratør Lars Lian. Prosjektet er definert som en kafe og håndverksbaker og har fått det fengende navnet Snurr. Vegg i vegg etableres Alma Mater. Her er det bare å meske seg med franskinspirerte godbiter.

Denne restaurantrekken vil holde åpent utover kjøpesenterets åpningstider, også søndager. Det vil tilføre bydelen et helt nytt tilbud som vil skape en opplevelse utover et vanlig kjøpesenter.

Nye City Lade har dermed på plass hele 14 serveringsteder, så her skulle det være mulig å finne noe for enhver smak.

Etterspurte butikketableringer gir en god miks

Vegg i vegg med Egon etablerer Intersport en splitter ny «conseptstore» på hele 1200 kvm. Så er du på utkikk etter sport- og fritidsutstyr kan vi nå tilby et enda større utvalg med både Obs sport og Intersport på plass på senteret.

Bakklandet Blomster med sine unike buketter og planter åpner rett ved inngangen til Intersport. Frisørsalongen Sayso og Christiania glassmagasin vil igjen bli å finne på plan 1.

Vis a vis inngangen til Vinmonopolet åpner Frost. En meget spennende motebutikk både for ham og henne. Butikken ble etablert i Kjerkgata på Røros i 2006 og har vært en formidabel suksess. Vi gleder oss!

Velkommen!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font, Line